Inloggen bankrekening

Beschermingsbewind Twente

Laatste Nieuws


Vacature

Wij zijn een professionele dienstverlener op het gebied van beschermingsbewind, mentorschap en curatele en bieden onze diensten aan vanuit de organisa...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Wie zijn wij?

Beschermingsbewind Twente is in 2013 ontstaan vanuit de wens om mensen te ontzorgen die, om welke reden dan ook, tijdelijk of structureel, niet in staat zijn zelf hun financiën te regelen. Cliënten en hulpverleningsinstanties kunnen contact met Beschermingsbewind Twente zoeken.

Dit alles wordt uitgevoerd door goed opgeleide en professionele medewerkers.

Beschermingsbewind Twente is aangesloten bij de branchevereniging Horus, die garant staat voor constante kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ons team

TEAM Beschermingsbewind Twente

Esmée van Beek

Procesmanager BBT/BA/BON/BCN, curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

e.vanbeek@beschermingsbewindtwente.nl
Tel : 0546-760400
Werkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdag


"Helpen een stabiele situatie te creëren geeft veel voldoening" 

In februari 2015 studeerde ik af aan Saxion Hogeschool te Deventer, na de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening te hebben afgerond. Ik ben begonnen als stagiaire bij BeschermingsBewind Twente en na het behalen van mijn diploma werkzaam gebleven bij deze organisatie.

Ik koos voor een stage en daarna een baan bij BeschermingsBewind Twente omdat ik graag mensen met schuldenproblematiek wil helpen. Ik help hen graag bij het realiseren van een stabiele situatie met betrekking tot de inkomsten, uitgaven en schulden.

Sophie Heerink

Beschermingsbewindvoerder

s.heerink@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760402
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


"Meer rust creëren voor de cliënt" 

Van jongs af aan wil ik al graag mensen helpen met het beroep dat ik zou gaan uitoefenen, daarnaast vind ik het juridisch vakgebied interessant. Om deze redenen volgde ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. In de zomer van 2016 studeerde ik af aan Saxion Hogeschool te Deventer. Tijdens deze studie liep ik stage bij een faillissementsafdeling. Daarna heb ik een half jaar een afstudeeronderzoek uitgevoerd bij een ander beschermingsbewindkantoor. Gedurende deze periode kwam ik in contact met beschermingsbewind en de schuldenproblematiek. Ik wil graag door middel van dit werk de financiële situatie van onze cliënten zoveel mogelijk stabiliseren en daardoor ook op het persoonlijk gebied van de cliënt meer rust creëren.

Isaak Kerst

Opleidingsmanager BBT/BA/BON/BCN. Curator, beschermingsbewindvoerder en mentor

i.kerst@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760406
Werkdagen: maandag t/m vrijdag

'Iedereen heeft af en toe een beetje hulp nodig'

Na het afronden van de opleidingen sociaal maatschappelijke dienstverlening en HBO Rechten, verhuisde ik in september 2020 van Noord-Holland naar Twente. In dezelfde maand trad ik in dienst bij Beschermingsbewind Oost Nederland, waar ik een jaar als assistent heb gewerkt. In oktober 2021 maakte ik de overstap naar Beschermingsbewind Twente en begon ik als curator, beschermingsbewindvoerder en mentor.

Wat ik mooi vind aan het werk, is dat ik maatschappelijk betrokken kan zijn en de mogelijkheid krijg om mensen bij hun persoonlijke en/of financiële belangen te helpen. Het geeft mij energie om ervoor te zorgen dat mensen het overzicht weer terug krijgen en leren de juiste (financiële) keuzes te maken.

Kunt u wat ondersteuning gebruiken bij uw financiële en/of persoonlijke belangen? Blijf er niet mee zitten en vraag om hulp! Iedereen heeft ten slotte af en toe een beetje hulp nodig.


Neem contact op met: