Inloggen bankrekening

Beschermingsbewind Twente

Laatste Nieuws


Aangepaste bereikbaarheid Beschermingsbewind Twente tijdens zomervakantie

In verband met de personele bezetting bij Beschermingsbewind Twente tijdens de zomervakantie, is ons kantoor telefonisch niet bereikbaar op woensdag 2...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert

Wie zijn wij?

Beschermingsbewind Twente is in 2013 ontstaan vanuit de wens om mensen te ontzorgen die, om welke reden dan ook, tijdelijk of structureel, niet in staat zijn zelf hun financiën te regelen. Cliënten en hulpverleningsinstanties kunnen contact met Beschermingsbewind Twente zoeken.

Dit alles wordt uitgevoerd door goed opgeleide en professionele medewerkers.

Beschermingsbewind Twente is aangesloten bij de branchevereniging Horus, die garant staat voor constante kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ons team

TEAM Beschermingsbewind Twente

Manouk Haakmeester

Opleidingscoördinator, beschermingsbewindvoerder en curator

manouk.haakmeester@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760401
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag


"Alle aspecten voor een gezonde financiële situatie bieden"  

In 2010 ben ik afgestudeerd aan Saxion Hogeschool te Enschede waar ik de Hoger Juridisch Opleiding met als specialisatie Sociaal Juridische Dienstverlening heb afgerond. 
Vanaf dat moment ben ik gaan werken bij een bewindvoerderskantoor. Na een kleine vijf jaar daar gewerkt te hebben ging ik begin maart 2015 een nieuwe uitdaging aan bij Beschermingsbewind Twente.
Ik koos voor deze branche omdat ik graag mensen wil helpen om een stabiele financiële situatie te realiseren met daarbij alle aspecten die hier bij komen kijken.

Esmée van Losser

Beschermingsbewindvoerder en curator

e.vanlosser@beschermingsbewindtwente.nl
Tel : 0546-760400
Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag


"Helpen een stabiele situatie te creëren geeft veel voldoening" 

In februari 2015 studeerde ik af aan Saxion Hogeschool te Deventer, na de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening te hebben afgerond. Ik ben begonnen als stagiaire bij BeschermingsBewind Twente en na het behalen van mijn diploma werkzaam gebleven bij deze organisatie.

Ik koos voor een stage en daarna een baan bij BeschermingsBewind Twente omdat ik graag mensen met schuldenproblematiek wil helpen. Ik help hen graag bij het realiseren van een stabiele situatie met betrekking tot de inkomsten, uitgaven en schulden.

Rienke Knapen

Beschermingsbewindvoerder

r.knapen@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760404
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


"Graag iets voor een ander betekenen" 

Na het afronden van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker volgde ik de studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan het Saxion te Deventer. Deze opleiding rondde ik in april 2015 af. Na het behalen van mijn diploma werkte ik eerst 1,5 jaar gewerkt bij een ander bewindvoerderskantoor. In juli 2017 stapte ik over naar Beschermingsbewind Twente B.V.
Door mijn sociale karakter was het voor mij al snel duidelijk dat ik graag iets voor een ander wil betekenen in het uitoefenen van mijn beroep. Al vroeg in de opleiding SJD bleek dan ook dat de sociaal/financiële sector me erg aan spreekt.
Als beschermingsbewindvoerder bij Beschermingsbewind Twente wil ik graag mensen ondersteunen en begeleiden op het gebied van financiële vraagstukken en schuldenproblematiek. Daarnaast wil ik mensen graag ondersteunen en begeleiden om weer grip op hun leven te krijgen en samen werken naar een stabiele leefsituatie.

Sophie Heerink

Beschermingsbewindvoerder

s.heerink@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760402
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag


"Meer rust creëren voor de cliënt" 

Van jongs af aan wil ik al graag mensen helpen met het beroep dat ik zou gaan uitoefenen, daarnaast vind ik het juridisch vakgebied interessant. Om deze redenen volgde ik de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. In de zomer van 2016 studeerde ik af aan Saxion Hogeschool te Deventer. Tijdens deze studie liep ik stage bij een faillissementsafdeling. Daarna heb ik een half jaar een afstudeeronderzoek uitgevoerd bij een ander beschermingsbewindkantoor. Gedurende deze periode kwam ik in contact met beschermingsbewind en de schuldenproblematiek. Ik wil graag door middel van dit werk de financiële situatie van onze cliënten zoveel mogelijk stabiliseren en daardoor ook op het persoonlijk gebied van de cliënt meer rust creëren.

Hans Molenkamp

Beschermingsbewindvoerder

h.molenkamp@beschermingsbewindtwente.nl
Tel: 0546-760405
Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag


“Ontzorgen”

Het grootste gedeelte van mijn carrière ben ik als manager Bijzonder Beheer werkzaam geweest binnen de Rabobank Groep. Als manager stuurde ik accountmanagers en hun assistenten aan met portefeuilles van klanten die niet meer aan hun betalingsverplichtingen konden voldoen. Na een reorganisatie binnen de Rabobank Groep ben ik gestart met de opleiding beschermingsbewind- en beheer aan de Hoge School te Utrecht. Na het voltooien van deze opleiding ben ik als bewindvoerder gestart bij Humanitas en sinds begin 2019 ben ik werkzaam bij Beschermingsbewind Twente. Mijn doel is klanten hun zorgen met betrekking tot de financiële zaken uit handen te nemen om zodoende bij hen een stuk rust te creëren, kortom “ontzorgen“ dus.

Neem contact op met: