Inloggen bankrekening

Nieuws overzicht

Laatste Nieuws


Aangepaste bereikbaarheid Beschermingsbewind Twente tijdens zomervakantie

In verband met de personele bezetting bij Beschermingsbewind Twente tijdens de zomervakantie, is ons kantoor telefonisch niet bereikbaar op woensdag 2...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente & Bureau Alert
 • Aangepaste bereikbaarheid Beschermingsbewind Twente tijdens zomervakantie

  Geplaatst op 12 Jul 2021

  In verband met de personele bezetting bij Beschermingsbewind Twente tijdens de zomervakantie, is ons kantoor telefonisch niet bereikbaar op woensdag 21 juli, woensdag 28 juli en woensdag 4 augustus. Wij zijn deze weken bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

  Lees verder..
 • Een geslaagd traject

  Geplaatst op 07 Jul 2021

  Medio 2016 meldt dhr. A. zich bij ons kantoor voor beschermingsbewind. Er is een totale schuldenlast van ongeveer € 30.000,-. Doelstelling  is een stabiel budget en een schuldenvrije toekomst. In september spreekt de rechtbank het bewind uit over de goederen van dhr. A.

  De financiën worden in balans gebracht, niet saneerbare vorderingen worden afbetaald en de exacte schuldenlast wordt in kaar gebracht. Een minnelijk traject voor schuldhulpverlening slaagt niet maar rechthebbende wordt wel toegelaten tot de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

  Alle verplichtingen voortkomend uit de W...

  Lees verder..
 • Vakantiegeld

  Geplaatst op 18 May 2021


  saving money for vacation concept, glass coins container with sunglasses - vakantie geld stockfoto's en -beelden

  De maand mei is de maand waarin de meeste Nederlanders het jaarlijkse vakantiegeld verwachten. Dit geldt dus ook voor onze cliënten.

  Alle inkomsten van onze cliënten behoren binnen te komen op de rekening die de bewindvoerder beheert (beheerrekening), dus ook het vakantiegeld. Het vakantiegeld betekent voor veel van onze cliënten wat extra financiële ruimte die er gedurende de rest van het jaar soms nauwelijks is. De bewindvoerder zal per cliënt beoordelen of deze het vakantiegeld naar eigen inzicht kan besteden of niet. Dit is maatwerk.

  Is er sprake van schulden? Dan kan het zijn dat ...

  Lees verder..
 • Wijziging bereikbaarheid 24 mei

  Geplaatst op 15 May 2021

  Op 24 mei as. zijn onze kantoren gesloten in verband met Pinksteren. Betalingen die op deze dag gepland staan, worden eerder verzonden, namelijk op 21 mei. 

  Lees verder..
 • Wijziging bereikbaarheid 13 en 14 mei

  Geplaatst op 28 Apr 2021

  Onze kantoren zijn gesloten op 13 en 14 mei in verband met Hemelvaart. De betalingen die op deze dagen gepland stonden zijn eerder verstuurd, namelijk op woensdag 12 mei.

  Maandag 19 mei as. zijn wij vanaf 10 uur weer bereikbaar. 

  Lees verder..
 • Wijziging bereikbaarheid 27 april

  Geplaatst op 21 Apr 2021

  Op dinsdag 27 april as. is ons kantoor gesloten in verband met Koningsdag. Betalingen die anders op deze dag plaats hadden gevonden, zijn gisteren uitgevoerd. 

  Lees verder..
 • Training SchuldInfo

  Geplaatst op 20 Apr 2021

  Gratis stockfoto met 2019-ncov, aan het kijken, aan het leren

  Vandaag hebben de collega’s van BON, BCN, BBT en Bureau Alert een zeer geslaagde training gevolgd bij Andre Moerman van SchuldInfo. We zijn helemaal geïnformeerd over de nieuwe Wet Vereenvoudiging Beslagvrije Voet en klaar om onze cliënten hier optimaal in te ondersteunen.
  Lees verder..
 • Beschermingsbewind en belastingaangifte

  Geplaatst op 15 Apr 2021

  Handige tips voor de belastingaangifte - Veldsink Advies

  De periode waarin de (verplichte) aangifte inkomstenbelasting moet worden gedaan is weer begonnen! Tussen 1 maart en 1 mei van ieder jaar moeten vele Nederlanders deze aangifte indienen bij de Belastingdienst, zo ook onze cliënten. Wat is de relatie tussen belastingaangifte en beschermingsbewind?

  In de maanden maart en april staan bij ons de belastingaangiftes centraal. Wij dienen voor iedere cliënt de aangifte inkomstenbelasting (box 1 en 3) in, ongeacht of zij aangifteplichtig zijn of niet. Het is immers onze taak om de financiën te behartigen en daar hoort, naast het aanvragen/contro...

  Lees verder..
 • Wijziging bereikbaarheid 20 april

  Geplaatst op 15 Apr 2021

  Dinsdag 20 april zijn wij vanaf 12.30 niet bereikbaar in verband met bijscholing. 

  Lees verder..
 • Wijziging bereikbaarheid Pasen en koningsdag 2021

  Geplaatst op 30 Mar 2021

  lente weide - lente stockfoto's en -beelden


  Pasen
  Op vrijdag 2 april en maandag 5 april 2021 is ons kantoor gesloten in verband met de Paasdagen. Betalingen die op die dagen gepland staan worden eerder verzonden, namelijk op donderdag 1 april.

  Koningsdag
  Op Koningsdag, dinsdag 27 april 2021, is ons kantoor gesloten. Betalingen die op die dagen gepland staan worden eerder verzonden, namelijk op maandag 26 april. 


  De medewerkers van BBT & Bureau Alert wensen u alvast gezellige dagen toe!
  Lees verder..

Neem contact op met: