Inloggen bankrekening

Een geslaagd traject

Laatste Nieuws


Feestdagen 2024

De feestdagen komen er weer aan en dit betekend dat er wijzigingen zijn m.b.t onze openingstijden en bereikbaarheid. Goede vrijdag en Pasen Vrijdag 2...


> Lees verder
Beschermingsbewind Twente en Bureau Alert

Een geslaagd traject

Medio 2016 meldt dhr. A. zich bij ons kantoor voor beschermingsbewind. Er is een totale schuldenlast van ongeveer € 30.000,-. Doelstelling  is een stabiel budget en een schuldenvrije toekomst. In september spreekt de rechtbank het bewind uit over de goederen van dhr. A.

De financiën worden in balans gebracht, niet saneerbare vorderingen worden afbetaald en de exacte schuldenlast wordt in kaar gebracht. Een minnelijk traject voor schuldhulpverlening slaagt niet maar rechthebbende wordt wel toegelaten tot de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP).

Alle verplichtingen voortkomend uit de WSNP worden samen met rechthebbende uitgevoerd. Medio 2020 volgt de schone lei en is meneer schuldenvrij!

Vanuit deze positie begeleiden wij rechthebbende om zelf zijn financiën weer in beheer te nemen en medio 2021 kon hij financieel gezien weer helemaal op eigen benen staat met een gezonde basis en nieuwe kennis.

Zo blijkt maar weer dat het snel kan gaan indien die situatie stabiel is en de verplichtingen nagekomen worden!

Geplaatst op 07 jul. 2021

Neem contact op met: